counter

Στο μαιευτήριο Μπαρμπαρίγου- Σταμάτη όπου γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Στο μαιευτήριο Μπαρμπαρίγου- Σταμάτη όπου γέννησε η Φαίη Σκορδά!
Στο μαιευτήριο Μπαρμπαρίγου- Σταμάτη όπου γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Σταμάτη Μπαρμπαρίγου

Η Φαίη Σκορδά, που από το πρωί βρίσκεται στο μαιευτήριο ΓΑΙΑ, τελικά γέννησε τον δεύτερο γιο της στις 18:40 το απόγευμα. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ωστόσο, οι στενές συνεργάτιδες της Φαίης Σκορδά, Σάσα Σταμάτη και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτασαν στο μαιευτήριο, αφού ήθελαν να βρίσκονται κοντά στη Φαίη και στον Γιώργο, που γέννησε σήμερα τον δεύτερο γιό της.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κρατούσε στα χέρια της έναν δίσκο με καλυμμένο το περιεχόμενο από αλουμινόχαρτο, αποκαλύπτοντας ότι είναι σοκολατόπιτα, την οποία είχε πει ότι ήθελε να φάει Φαίη Σκορδά, αμέσως μόλις γεννήσει. Η Σάσα Σταμάτη με την σειρά της ευχήθηκε για το νέο μέλος της οικογένειας Λιάγκα που ήρθε στη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά να είναι ευτυχισμένο και καλότυχο.

Η Σάσα Σταμάτη επίσης είπε ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλουν να κάνουν και τρίτο παιδάκι και αποκάλυψε ότι παρότι είναι στενοί φίλοι με το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, δεν θα είναι η νονά του μικρού Δημήτρη, όπως έχουν αποφασίσει να τον ονομάσουν.

Όσο για τον αν θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο του από αύριο ο Γιώργος Λιάγκας, στο πλατό "Το Πρωινό Αnt1"; Η Σάσα Σταμάτη είπε ότι ακόμη δεν γνωρίζουν καθώς η Φαίη Σκορδά γέννησε μόλις σήμερα και πως αυτό που προέχει για την ώρα είναι η υγεία της παρουσιάστριας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR