counter

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό του: "Χωρίσαμε γιατί... "

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό του: "Χωρίσαμε γιατί... "
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό του: "Χωρίσαμε γιατί... "

Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τη σύζυγό του

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύζυγός του Εύα Σωμαράκη, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2008 και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 6 χρόνια γάμου. Ο τραγουδιστής μιλά στο FTHIS.GR αποκαλύπτοντας τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και την σύζυγό του στο χωρισμό, ενώ ξεκαθαρίζει πως το διαζύγιο θα είναι συναινετικό.  

-Ισχύει τελικά ότι χωρίσατε με την Εύα Σωμαράκη;

Ναι, ισχύει. Το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμη, τώρα ξεκινούν οι διαδικασίες. Είναι κοινή απόφαση και των δύο. Παραμένουμε φίλοι γιατί είμαστε γονείς και αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν γονείς, είναι να έχουμε αλληλοσεβασμό και επικοινωνία, για να μην λείψει κάτι σε αυτό το παιδί που λατρεύουμε, τον Γρηγόρη τον 3ο.

-Γράφτηκε ότι ο λόγος που έφερε την απόσταση ανάμεσα σας, ήταν οι πολλές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς έπρεπε να απουσιάζεις για μεγάλα διαστήματα από την Αθήνα. Είναι αλήθεια; 

Όχι, δεν είναι αλήθεια. Ήμασταν χωριστά όλο τον χειμώνα, όχι λόγω των ταξιδιών που έκανα λόγω της περιοδείας μας με Βαρθακούρη, Διονυσίου & Κόκκοτα , αλλά γιατί δεν μπορούσε πια να κάνει ο ένας ευτυχισμένο τον άλλο. Χάθηκε η επικοινωνία. Υπάρχουν στιγμές που όταν δεν μπορείς να κάνεις έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, πρέπει να φύγεις. Όπως λέει και το κομμάτι: “Ετυμηγορία… απλή ασυμφωνία χαρακτήρων”. Είναι καλή μάνα και της εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της.

-Την επιμέλεια του παιδιού θα την έχει η μητέρα; 

Ναι, θα την έχει η μητέρα, αλλά έχουμε καλές σχέσεις και υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας. Θα είμαι ουσιαστικός πατέρας και πάντα δίπλα στο παιδί μου, το οποίο υπεραγαπάω. Είμαι πολύ δεμένος μαζί του. Είναι ο συνεχιστής της παράδοσης και το ονόματος Μπιθικώτση. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR