counter

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Βάπτισαν μυστικά τον γιο τους

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Βάπτισαν μυστικά τον γιο τους
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Βάπτισαν μυστικά τον γιο τους

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βάφτισαν το δεύτερο γιο τους, Μιχαήλ, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν να βαφτίσουν το δεύτερο γιο τους κάτω από άκρα μυστικότητα και εκτός Αθηνών αλλά και Θεσσαλονίκης που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας. Το ζευγάρι, οργάνωσε την βάφτιση στην Καρδίτσα, κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα και συγκεκριμένα στο χωριό Κανάλια. Το χωριό αυτό είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του Θοδωρή Μαραντίνη. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και αποτελούνταν μόνο από τους πολύ στενούς συγγενείς της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη και βέβαια τον κουμπάρο του ζευγαριού, Παύλο Σταματόπουλο. Οι περισσότεροι καλεσμένοι, που δεν ξεπερνούσαν τα 30 άτομα, έφτασαν στην περιοχή την Τετάρτη 30 Απριλίου, ταξιδεύοντας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το μυστήριο τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Μαϊου και αμέσως μετά ακολούθησε τραπέζι στην πλατεία του χωριού. Το γλέντι κράτησε αρκετές ώρες και όπως φαίνεται, οι καλεσμένοι έμειναν στην περιοχή και την επόμενη μέρα της Πρωτομαγιάς, απολαμβάνοντας το υπέροχο και πολύ γραφικό μέρος.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το FTHIS.GR βλέπετε το γραφικό ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία όπου αρχικά το ζευγάρι επιθυμούσε να γίνει η βάπτιση, αλλά λόγω του ότι στο χωριό και στο ξωκλήσι είχε πανηγύρι και ήθελαν η βάπτιση να κρατηθεί μυστική τελικά το μυστήριο τελέστηκε στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Ο γιος τους πήρε το όνομα Μιχαήλ Άγγελος.  Το μόνο γεγονός που φαίνεται να χάλασε την τρυφερή οικογειακή στιγμή της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, φέρεται να είναι ένα μικρό ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής και πήγε στο νοσοκομείο της περιοχής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR