counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Καιρός λοιπόν να σκάσεις. Μπορεί να λέω μ****ες"

Ελεονώρα Μελέτη: "Καιρός λοιπόν να σκάσεις. Μπορεί να λέω μ****ες"
Ελεονώρα Μελέτη: "Καιρός λοιπόν να σκάσεις. Μπορεί να λέω μ****ες"

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα προσωπικό της θέμα μέσω του blog που διατηρεί στο mustonline και μίλησε ανοιχτά για τις σκέψεις της σχετικά με μία ανθρώπινη σχέση. 

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

"Μένεις εγκλωβισμένος κάπου που δεν πρέπει, γιατί δεν το αφήνες να φύγει, εξαιτίας μίας σιτεμένης σκέψη. Αν ψάξεις θα δεις και άλλα πολλά τέτοια αντίστοιχα παραδείγματα στη ζωή σου.

Μπορεί να λέω μαλακίες. Σκέψεις κάνω. Σίγουρα και αυτές δεν θα  είναι εκατό τοις εκατό ελεύθερες βάσει όλων όσων έχω ήδη πει. Εκεί όμως που κατέληξα, είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις η σκέψη πρέπει να παγώνει. Περιπτώσεις από εκείνες που δεν ξέρεις τι νιώθεις, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δεν ξέρεις πως να χειριστείς τα πράγματα, τι λέξεις να χρησιμοποιήσεις, τι αντίδραση να έχεις. 

Εκεί το μυαλό σου πρέπει να σκάσει. 

Είναι δύσκολο, το ξέρω, ειδικά αν είσαι αυθρόμητος, ξεχειλίζεις από συναίσθημα, βιάζεσαι, δεν έχεις υπομονή.  Όλα αυτά πρέπει να τα ξεχάσεις και να σκάσεις. Να βρεις τη δύναμη να μην κάνεις τίποτα. Απλά να αποστασιοποιηθείς από αυτό που σε προκάλεσε και να περιμένεις. Να περιμένεις να δεις τι ΔΕΝ θα σκεφτείς, αλλά  και τι θΑ  ΝΙΩΣΕΙΣ.

Στην αρχή η σκέψη θα θέλει να ξεπηδήσει από παντού, σαν ένας δαίμονας που πρέπει να σε κυριέψει. Πες του να σκάσει.

Άραξε και νιώσε. Πονάει; Άστο να πονέσει. Αυτό είναι το αληθινό. 

Σε χαροποιεί;Κοίτα να το χαρείς όσο δεν πάει. Αυτό πρέπει να γίνει. 

Σε τρομάζει; Και αυτό στο παιχνίδι είναι. 

Το συναίσθημα είναι πάντα αληθινό. Η σκέψη έχει πάντα έστω και μία μικρή δόση νοθείας. Και αφού το βιώσεις το συναίσθημα ,αυτό θα ηρεμήσει. Και θα σε αφήσει. Και τότε εσύ θα δεις, τι πρέπει να κάνεις. 

Μερικές φορές η έκπληξη στον εκρηκτικό αυθόρμητο εαυτό σου, είναι αυτή η πολύτιμη σιωπή που πολλές φορές στο παρελθόν όφειλες να έχεις κάνει, αλλά ποτέ δεν ακολούθησες, για να το μετανιώσεις αργότερα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR