counter

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλεσμένος στην εκπομπή της γυναίκας του Ιωάννας Λίλη: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον γάμο τους

 Τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη είχε καλεσμένο η Ιωάννα Λίλη, στην εκπομπή της "Όλα καλά". Λίγο πριν τον καλωσορίσει στο στούντιο, η Ιωάννα Λίλη έκανε μια μεγάλη εισαγωγή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τον προσκάλεσε στο στούντιο. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Λίλη είπε: 

"Θα κάνω συνέντευξη στον άνθρωπο της ζωής μου, έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Ο Θοδωρής δέχεται άπειρα τηλεφωνήματα να βρεθεί σε τηλεοπτικά πλατό, όμως αποφεύγει την δημοσιότητα και δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη. Αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές και πήραμε μαζί την απόφαση και μου είχε τάξει ότι θα έρθει. Ήθελα να είμαι η πρώτη, να μοιραστεί μαζί μας τις ανησυχίες του. Ήθελα να είμαι η πρώτη." 

Στην αρχή υπήρξε αμηχανία μεταξύ της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, μιας και ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνται σε τηλεοπτικό πλατό και κουβεντιάζουν σε μορφή συνέντευξης.

Αφού έσπασε ο... πάγος, η Ιωάννα Λίλη ρώτησε τον Θοδωρή πως του φαίνεται σαν παρουσιάστρια και πως είναι η ζωή τους τώρα που η ίδια εργάζεται. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει πρόγραμμα, ξέρει ο καθένας το πρόγραμμά του, τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, είναι μια χαρά όλα".  Η Ιωάννα Λίλη του απάντησε με μια δόση χιούμορ: "Είναι όλα μια χαρά επειδή λείπω από το σπίτι;" 

Λίγο αργότερα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, με την Ιωάννα Λίλη να ρωτά τον Θοδωρή Ζαγοράκη αν θα την χωρίσει και εκείνος να απαντά ότι όλα είναι παραφιλολογίες και δεν είναι σωστό να ακούγονται όλα αυτά τα σενάρια, από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά. 

Στο τέλος της συνέντευξης η Ιωάννα Λίλη ρώτησε τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη αν θα ήθελε να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης απάντησε αμέσως αρνητικά λέγοντας χαρακτηριστικά στην σύζυγό του: "Ούτε μια στο εκατομμύριο"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR