- Καθαρίζουµε τα παντζάρια από τη φλούδα τους και τα κόβουµε σε φέτες πάχους περίπου 2 εκ. Το ίδιο κάνουµε και µε τα καρότα και την κολοκύθα.
- Αναµειγνύουµε τα υλικά της µαρινάδας σε ένα µπολ και τα χτυπάµε ελαφρά µε τον αβγοδάρτη. Αδειάζουµε τα λαχανικά σε µια λεκάνη και τα περιχύνουµε µε τη µαρινάδα, στην οποία τα αφήνουµε για τουλάχιστον µία ώρα.
- Τα βγάζουµε από τη µαρινάδα και τα ακουµπάµε ή στη σχάρα ή σε ένα αντικολλητικό ταψί. Ψήνουµε στους 180 βαθµούς για 15 λεπτά. Τα τελευταία 5 λεπτά ανάβουµε το γκριλ. Όσο ψήνονται τα λαχανικά τα περνάµε µε πινέλο µε τη µαρινάδα τους.
- Αραδιάζουµε τα λαχανικά σε µια πιατέλα, περιχύνουµε µε λίγο φρέσκο ελαιόλαδο, πασπαλίζουµε µε το θυµάρι και λίγο χονδρό αλάτι και σερβίρουµε αµέσως.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδαwww.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)