- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και σε ένα δεύτερο τον τόνο σπασμένο σε μικρά κομμάτια, με τα κρεμμύδια, το σέλινο και τη πιπεριά.
- Βάζετε τις τορτίγιες ή τις αραβικές πίτες σε ένα επίπεδο πιάτο και απλώνετε σε όλη τους την επιφάνεια μία κουταλιά από τη σος της μαγιονέζας.
- Συνεχίζετε με το μαρούλι και από πάνω στρώνετε τον τόνο μαζί με τα λαχανικά και τυλίγετε σφιχτά τις τορτίγιες.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδαwww.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)