counter

Νίκος Ευαγγελάτος: "Γι' αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ"

Νίκος Ευαγγελάτος: "Γι' αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ"
Νίκος Ευαγγελάτος: "Γι' αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ"

Νίκος Ευαγγελάτος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εξέδωσε ανακοίνωση για τους λόγους αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ. Αργά το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου, ο τηλεοπτικός σταθμός, ανακοίνωσε με δελτίο τύπου τη λήξη της συνεργασίας με το δημοσιογράφο.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, επέλεξε να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, αλλά απάντησε δημοσιεύοντας ανακοίνωση και περιγράφοντας τη δική του εκδοχή για το επαγγελματικό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε τι λέει:

“Μετά από  2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μου ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.   Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.   Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.   Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά".
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR