counter

Νέο μωρό στην ελληνική tv! Πριν βαφτίσουν το ένα περιμένουν κι άλλο

Νέο μωρό στην ελληνική tv! Πριν βαφτίσουν το ένα περιμένουν κι άλλο
Νέο μωρό στην ελληνική tv! Πριν βαφτίσουν το ένα περιμένουν κι άλλο

Γιώργος Λιανός Ανθή Ανδροτσάκη

Έγκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Ανθή Ανδροτσάκη και ένα νέο μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια Λιανού. Ο Γιώργος Λιανός την Τετάρτη 23 Απριλίου είχε την ονομαστική του εορτή αλλά και τα γενέθλιά του και ο ερχομός του τρίτου του παιδιού ήταν φυσικά το καλύτερο δώρο.

Η σύζυγος του Γιώργου Λιανού, Ανθή Ανδροτσάκη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Αρυάννα και το γιο της, Κωνσταντίνο. Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, επέλεξε να ανακοινώσει τον ερχομό του τρίτου της παιδιού που θα είναι μάλιστα αγόρι! Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει "It's a boy" και μάλιστα έκανε ένα σχόλιο για την κόρη της, που θα... μειονεκτεί αριθμητικά έναντι των αρσενικών του σπιτιού. Όπως φαίνεται, για να γνωρίζει η σύζυγος του Γιώργου Λιανού το φύλο του μωρού που περιμένει, η εγκυμοσύνη της είναι προχωρημένη και σίγουρα έχει περάσει τον 4ο μήνα.

Πριν από 15 περίπου μέρες, ο Γιώργος Λιανός έλεγε σε συνέντευξή του για το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού: "Είναι μια σκέψη που μου περνάει από το μυαλό, αλλά τη διώχνω γρήγορα, Έχουμε ζοριστεί πάρα πολύ με το μικρό γιατί είναι ευαίσθητος και έχουμε ταλαιπωρηθεί λιγάκι με τις ιώσεις. Έχουμε κάνει και τις επισκέψεις μας στα νοσοκομεία".

Εμείς ευχόμαστε να έρθει με το καλό το τρίτο παιδάκι στη ζωή τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR