counter

J2US: Αποχώρησαν η Ράνια Θρασκιά και ο Νικόλας Καραγκιαούρης - VIDEO

Έφτασε για ακόμα ένα live, η κρίσιμη ώρα της αποχώρησης στο “Just the two of us 2”.  Όλοι οι συμμετέχοντες περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα καθώς ένα από τα ζευγάρια δεν θα ξανατραγουδήσει στην σκηνή του σόου.

Τα δύο ζευγάρια που καρδιοχτύπησαν κυριολεκτικά στο τέλος της βραδιάς, ήταν η Ράνια Θρασκιά με τον Νικόλαο Καραγκιαούρη και ο Γιώργος Γιαννιάς με την Ράνια Κωστάκη.

Από το “Just the two of us 2” τελικά αποχώρησαν η Ράνια Θρασκιά με τον Νικόλα Καραγκιαούρη. Η Ράνια Θρασκιά με μια δόση χιούμορ είπε ότι στενοχωρήθηκε επειδή είχε βρει ένα εξαιρετικό φόρεμα για την επόμενη εβδομάδα και δεν θα μπορέσει να το φορέσει.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο ο Γιώργος Θεοφάνους στεναχωρήθηκαν που φεύγει η Ράνια Θρασκιά από το "Just the two of us 2". Ο μουσικοσυνθέτης συγκεκριμένα είπε: "Λυπάμαι που θα φύγεις, δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα το παιχνίδι και  χωρίς τον Νικόλαο. Θα μου λείψει η φωνάρα του".

Η Ράνια Θρασκιά και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης ωστόσο, συμφώνησαν και οι δύο στο γεγονός ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η συμμετοχή τους στο “Just the two of us 2” και χάρηκαν που έζησαν αυτές τις στιγμές. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR