counter

Κωστάκη - Γιαννιάς: Απολογήθηκαν στην κριτική επιτροπή του J2US "Παρασυρθήκαμε στο 3ο live..."

Στο 3ο live του “Just the two of us” η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωσαν ότι ήθελαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς θεώρησαν ότι η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ήταν άδικη. Στη συνέχεια η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς είπαν ότι η επιτροπή για τους ίδιους δεν μετράει. Στο 4ο live ωστόσο, μετά το τέλος της ερμηνείας τους πέρασαν και πάλι από την διαδικασία της κριτικής, από την επιτροπή του  “Just the two of us” όπως συνηθίζεται. Ο Γιώργος Θεοφάνους τους είπε ότι όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια κακή στιγμή και ότι πρέπει να απολογηθούν σε προσωπικό επίπεδο και όχι ζωντανά στην εκπομπή.

Η Ρούλα Κορομηλά με την σειρά της είπε ότι στο παιχνίδι αυτό υπάρχουν κάποιοι ρόλοι και κανόνες και είναι όλοι εκεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, κυρίως όμως για να περάσουν καλά. Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα ακολουθήσω τον τρόπο τον δικό σας που είπατε κάποια πράγματα γιατί αυτός ο δρόμος δεν μου αρέσει και μου θυμίζει κάποια πράγματα από το παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι και μόνο. Μπορώ να λέω και εγώ τη γνώμη μου ελεύθερα και αν σας στεναχωρούν όσα λέω, μπορώ να περνάω κατευθείαν στην κριτική”.  

Η Ράνια Κωστάκη με απολογητικό ύφος είπε χαρακτηριστικά: "Παρασυρθήκαμε, μας συνεπήρε το διαγωνιστικό κομμάτι”.  Στο backstage μάλιστα, ο Γιώργος Γιαννιάς τραγούδησε το “Κόκκινη γραμμή” θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του ζευγαριού και της κριτικής επιτροπής, στο 3ο live. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR