counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξόδους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην Βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φακός τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι, casual ντυμένο, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσε χαλαρές στιγμές. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα επιδόθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες: έπαιξε μπάσκετ σε γήπεδο που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν με την Φαίη Σκορδά να τον καμαρώνει!

Για βόλτα βρέθηκαν στην Γλυφάδα η Ελεονώρα Μελέτη και η Γωγώ Μαστροκώστα που με sporty ντύσιμο και χαλαρή διάθεση  απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στους δρόμους της περιοχής, χαρίζοντας σε αυτόν το ζεστό τους χαμόγελο αντιλαμβανόμενες την παρουσία του.

Στην Κηφισιά για ψώνια βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον 14χρονο γιο τους Νικόλα. Κομψά ντυμένοι και με χαλαρή διάθεση περιηγήθηκαν στα καταστήματα κάνοντας αγορές.

Έξω από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός 949» εντόπισε ο φακός την εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το στυλ της προσεγμένο και εκείνη παρά την κούραση που μπορεί να φέρνει το καθημερινό της πρόγραμμα δείχνει πάντα λαμπερή και ανανεωμένη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR