counter

Καλομοίρα: Η κρίση στην σχέση της με τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί!

Καλομοίρα: Η κρίση στην σχέση της με τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί!
Καλομοίρα: Η κρίση στην σχέση της με τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί!

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Ηello!  παραχώρησε η Καλομοίρα και φωτογραφήθηκε με τους «άνδρες της ζωής της» , τους δίδυμους γιους της. Η 29χρονη τραγουδίστρια στην συνέντευξή της μίλησε για όλα: για την «περίεργη» γνωριμία της με τον σύζυγό της, την κρίση στην σχέση τους, τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και τις σκέψεις της για απόκτηση ενός τρίτου παιδιού.

Πώς γνωριστήκατε;  «Η ιστορία μας είναι λίγο περίεργη. Στην αρχή με ήθελε πολύ εκείνος και εγώ αντιδρούσα, μάλλον επειδή ήμουν μικρή. Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και μιλούσαμε, και θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί θέλει να μιλάμε συνέχεια. Τότε όμως, ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο σχολείο και στο όνειρο μου να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ένιωθα ότι έχω το χρόνο για αγόρια. Στα 15 μου όμως, ενώ τον είχα ταλαιπωρήσει αρκετά, άρχισα να τον βλέπω διαφορετικά. Ήταν πιο μεγάλος από μένα, και μου άρεσε αυτό γιατί έβγαινε μόνος του, πήγαινε σε club, και ήταν ανεξάρτητος. Εκείνο το διάστημα, ίσως επειδή είχαμε ηλικιακά ένα κενό,  έδειχνε ότι δεν είχε χρόνο πια για μένα και τότε συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε. Με τα πολλά και ενώ είχα απογοητευτεί νομίζοντας ότι με ξέχασε, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι του θείου μου, και αφού οι συγγενείς μου του έκαναν ανάκριση τρίτου βαθμού, βγήκαμε για δείπνο. Ακόμη απορώ πως τότε δεν έφυγε τρέχοντας. Μετά χάσαμε πάλι επαφή, γιατί δεν είχα τον σωστό αριθμό τηλεφώνου του. Είχα θυμώσει και μαζί του βέβαια, γιατί δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο. Ήμουν ερωτευμένη, ήμουν μόνη μου και στην Ελλάδα τότε και στεναχωριόμουν γιατί νόμιζα ότι δεν με θέλει. Έριξα όμως τον εγωισμό μου και μια μέρα τον πήρα τηλέφωνο, όταν μέσω μιας φίλης μου βρήκα τον σωστό αριθμό του. Εκείνη τη χρονιά συναντηθήκαμε στα 20α γενέθλιά μου, και από τότε είμαστε μαζί».

Έχει περάσει κρίση η μεταξύ σας σχέση; Ναι, κυρίως νομίζω στο ξεκίνημά της, καθώς τότε βρισκόμασταν σε τελειώς διαφορετική φάση ο ένας από τον άλλο. Μην ξεχνάτε επίσης ότι είχαμε σχέση εξ αποστάσεως και αυτό ήταν το χειρότερο γιατί δεν είχαμε επαφή και επικοινωνία στην καθημερινότητά μας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στην αρχή και τις διαφορές που είχαμε ως χαρακτήρες, είχαμε έναν κοινό στόχο: θέλαμε πάρα πολύ και οι δύο να κάνουμε αυτή την σχέση να πετύχει.

Πότε νιώσατε ότι τον αγαπάτε πραγματικά; Συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπάω τον Γιώργο όταν μου έκανε πρόταση γάμου και κατάλαβα ότι θα περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας. Είμαστε ένα και έτσι αντιμετωπίζουμε τα πάντα. Είναι ο άντρας της ζωής μου.

Θέλετε κι άλλα παιδιά; Δεν ξέρω. Ο Γιώργος πάντως σίγουρα θέλει. Θα δούμε, ακόμα είναι νωρίς για τρίτο παιδί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR