counter

Βασίλης Καλλίδης: Όσα του είπαν Λιάγκας - Σκορδά να μεταφέρει στη Μενεγάκη & η κόντρα με τον Πετρετζίκη

Ο Βασίλης Καλλίδης ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό" την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό Mou" το 2010.

Ο Βασίλης Καλλίδης, είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από την εκπομπή λίγους μήνες μετά την έναρξή της, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση. "Ακόμα μου λένε πολλοί, τι σου 'κανε αυτός. Νομίζουν ότι κάτι έγινε. Προς Θεού και με τον Άκη και με όλους τους τηλεοπτικούς σεφ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν μπορούσα να δουλέψω, είχα πάθει κάτι νευρολογικό. Ελαφρύ, όχι εγκεφαλικό. Το κανάλι περίμενε και κάποια στιγμή έπρεπε να καλυφθεί η θέση. Τον Άκη το συμπαθώ και μαγειρεύει και πολύ ωραία", είπε ο Βασίλης Καλλίδης για τον Άκη Πετρετζίκη, αποκαθιστώντας τις φήμες που τους θέλουν τσακωμένους.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Καλλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την οποία συνεργάζεται και μετέφερε στην παρουσιάστρια τα χαιρετίσματα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR