counter

"World Party": To party συνεχίζεται στην...Ιαπωνία!

"World Party": To party συνεχίζεται στην...Ιαπωνία!
"World Party": To party συνεχίζεται στην...Ιαπωνία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες… Και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party».

Το party συνεχίζεται… στην Ιαπωνία

Κάθε λαός έχει τις ιδιαιτερότητές του αλλά λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν την διαφορετικότητα και τον σεβασμό που εκπέμπουν οι Ιάπωνες! Ο Σάκης και ο Γιώργος αυτή την εβδομάδα θα μας ταξιδέψουν στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία. Αναζητώντας την περιπέτεια και το καινούργιο, θα χαθούν σε μια θάλασσα από ηλεκτρονικά γκατζετάκια και παιχνίδια! Θα γνωρίσουν από κοντά τον μοναδικό εν ζωή σαμουράι, που ήταν και ο χορογράφος των σκηνών δράσης της ταινίας Kill Bill. Θα "κυνηγήσουν" γκέισες και θα ταξιδέψουν με τα πιο γρήγορα τρένα στον κόσμο. Θα αναζητήσουν κατάλυμα ως συνήθως με τον πιο περίεργο τρόπο, θα παίξουν μπάλα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή freestyle soccer, ο οποίος είναι Ιάπωνας αλλά θα εξασκήσουν και την τέχνη του διαλογισμού! 

Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.

World Party:  Τρίτη 22 Απριλίου στις 22:30 στον Alpha. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR