counter

Aποστόλης Τότσικας: Μας συστήνει τον πατέρα και τον αδελφό του!

Aποστόλης Τότσικας: Μας συστήνει τον πατέρα και τον αδελφό του!
Aποστόλης Τότσικας: Μας συστήνει τον πατέρα και τον αδελφό του!

Συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό OMIKRON παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας αλλά όχι…μόνος!  Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο περιοδικό και φωτογραφήθηκε για αυτό έχοντας στο πλευρό του τον μπαμπά του Γιάννη και τον αδελφό του, Θανάση, οι οποίοι συστήθηκαν στο κοινό αποκαλύπτοντας πτυχές της οικογενειακής ζωής τους.

Ο Γιάννης Τότσικας δήλωσε χαρακτηριστικά για τον γιο του, Αποστόλη: «Από παιδί ήταν στον κόσμο του. Έφευγε από το σπίτι μας στο Βόλο και χανόταν. Πήγαινε βόλτες με τους φίλους του, ξεχνιόταν και γύριζε πολλές ώρες μετά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Λες και είχε λείψει μόνο δέκα λεπτά για να πεταχτεί στο περίπτερο, ενώ αυτός μπορεί να έκανε τον γύρο του Βόλου!»

Ο Θανάσης Τότσικας δηλώνει για τον σχέση του με τον αδερφό του «Σπάνια θα διαφωνήσουμε κι αν αυτό γίνει τότε θα είναι για χαζούς λόγους, του τύπου “δεν σου άρεσε αυτή η ταινία; Είναι δυνατόν;”, αλλά αυτές είναι οι χαζοκόντρες του πενταλέπτου. Αμέσως κάνουμε μια πλάκα, χαβαλεδιάζουμε και το ξεπερνάμε», ενώ ο Αποστόλης συμπληρώνει:

«Πάντα ήμασταν κοντά. Ποτέ δεν θυμάμαι να μαλώσαμε άγρια ή σοβαρά για κάποιο θέμα. Τα λύναμε αμέσως. Ψιλοχαθήκαμε μόνο όταν έφυγε ο αδελφός μου για την Αθήνα για να σπουδάσει. Έπειτα από δύο χρόνια ήμασταν όπως και πριν. Σήμερα έχουμε κοινές παρέες, βγαίνουμε…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR