counter

Γιάννης Ζουγανέλης για την απώλεια του Σάκη Μπουλά: "Δυσκολεύτηκα πολύ..."

Γιάννης Ζουγανέλης για την απώλεια του Σάκη Μπουλά: "Δυσκολεύτηκα πολύ..."
Γιάννης Ζουγανέλης για την απώλεια του Σάκη Μπουλά: "Δυσκολεύτηκα πολύ..."

Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, τη σχέση τους και τις δύσκολες στιγμές του μετά το θάνατό του.

Με τον Σάκη συνέβη αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας»; Από εκείνη την ημέρα της οντισιόν, γίναμε φίλοι. Με γοήτευσε το εκτόπισμα της καλλιτεχνικότητάς του, το θάρρος που είχε απέναντι στη ζωή και η κοινή ιδεολογική στάση απέναντι στα πράγματα. Δεν ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι, δεν συμφωνούσαμε σε όλα. Αλλά η ζωή δεν πάει με τις συμφωνίες. Δεν είχαμε τσακωθεί, δεν είχαμε λογοφέρει ποτέ. Ούτε μια φορά. Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι. Αποχωρώ. Κι άμα είχαμε διαφωνία δεν συμπράτταμε.


Ποια ιστορία με τον Σάκη θυμάστε ακόμα έντονα; Ιστορίες πολλές! Ο Σάκης ήταν τρομερός μίμος και φαρσέρ. Μια φορά, λοιπόν, είχε πάρει τηλέφωνο πολλούς ηθοποιούς ως Παπαγιαννόπουλος και τους είπε ότι κάνει μια οντισιόν στο «Αθήναιον» για ένα έργο του Χουρμούζη. Έδωσε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα σε όλους και εμείς ήμασταν απέναντι και βλέπαμε ποιοι ήρθανε. Και, πίστεψέ με, ήρθε πάρα πολύς κόσμος! Τον πίστεψαν όλοι! 

Σας λείπει; Ναι. Και δυσκολεύτηκα πολύ. Και όταν ασθένησε και μετά που έφυγε. Σκέψου ότι με τον Σάκη ήμασταν στην «Ακτή» επτά χρόνια. Και ο Διονύσης Σαββόπουλος πρέπει να πω ότι σεβάστηκε πολύ τον Σάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR