counter

Συνατσάκη- Στρατής: Ο πραγματικός λόγος που οδήγησε στο χωρισμό

Συνατσάκη- Στρατής: Ο πραγματικός λόγος που οδήγησε στο χωρισμό
Συνατσάκη- Στρατής: Ο πραγματικός λόγος που οδήγησε στο χωρισμό

Μαίρη Συνατσάκη Μύρωνας Στρατής

Η είδηση του χωρισμού της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Την ίδια ώρα που όλοι πίστευαν πως το επόμενο βήμα της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή θα είναι ο γάμος, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real Life", που επικαλείται άνθρωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε μετά από έναν καβγά: "Η ρήξη ήρθε έπειτα από έναν καβγά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι τους, λίγες ημέρες πριν από ένα προγραμματισμένο τους ταξίδι στο Λονδίνο και αυτό το συμβάν ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι".

Ένας  καβγάς λοιπόν έγινε η αφορμή για να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Τόσο η Μαίρη όσο και ο Μύρωνας δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογία και των δύο δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής έχουν χωρίσει εδώ κι ενάμιση μήνα όπως φαίνεται, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Μύρωνας Στρατής δεν έδωσε το "παρών" στο Madwalk, το οποίο παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται εκτός Ελλάδας όπου και θα περάσει τις μέρες του Πάσχα, ενώ ο Μύρωνας Στρατής θα περάσει με φίλους ενδεχομένως στην Τζια.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR