counter

Νέα επίθεση της Ειρήνης Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο μέσω του FTHIS.GR

Νέα επίθεση της Ειρήνης Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο μέσω του FTHIS.GR
Νέα επίθεση της Ειρήνης Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο μέσω του FTHIS.GR

Ειρήνη Μερκούρη Πέτρος Κωστόπουλος

Συνέχεια στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ειρήνης Μερκούρη και του Πέτρου Κωστόπουλου δίνει η τραγουδίστρια μέσα από το FTHIS.GR. Η Ειρήνη Μερκούρη, μετά την ανάρτησή της στο Facebook που θέλησε να ζητήσει συγγνώμη ο Πέτρος Κωστόπουλος για όσα είπε τη Μεγάλη Τρίτη για τον Ιησού, είδε πως ο παρουσιαστής δεν έκανε καμία αναφορά σε εκείνη και τα όσα ζήτησε.  

Η Ειρήνη Μερκούρη είδε μάλιστα τον παρουσιαστή να δοκιμάζει μαγειρίτσα από τη συνταγή που ετοίμασε ο Άκης Πετρετζίκης.   Αυτό φάνηκε να ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την αντίδραση της παρουσιάστριας.

"Τελικά κύριε Κωστόπουλε, επιμένετε να μένετε αμετανόητος με το να αδιαφορείτε για το χλευασμό του Ιησού. Και τι κάνατε γι' αυτό; Τρώτε μαγειρίτσα την επόμενη μέρα σαν ξεκάθαρη απάντηση. Ξέρετε κάτι; Την ελεύθερη πτώση που συνηθίζατε να κάνετε μέχρι τώρα, ξεχάστε τη. Γιατί τη Μεγάλη Τρίτη κάνατε τη μεγαλύτερη πτώση της ζωής σας. Λυπάμαι. Αυτό είναι το παράδειγμα που χαρίζετε στους τηλεθεατές σας Mega Mou; Μήπως του χρόνου θα πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα;", ήταν τα λόγια της Ειρήνης Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ενδιαφέρον θα έχει βέβαια να δούμε και τη δική του απάντηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR