counter

Χώρισαν Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής!

Χώρισαν Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής!
Χώρισαν Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής!

Μαίρη Συνατσάκη Μύρωνας Στρατής

Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης που είχε καταλήξει μάλιστα σε συγκατοίκηση. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής έχουν χωρίσει εδώ κι ενάμιση μήνα όπως φαίνεται, με την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση να είναι σε κινέζικο εστιατόριο στο Κολωνάκι στις 5 Φεβρουαρίου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μύρωνας Στρατής δεν έδωσε το "παρών" στο Madwalk, το οποίο παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής επέλεξαν να μην ανακοινώσουν δημόσια το χωρισμό τους και λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι δεν είναι πια μαζί. Αμέσως μετά την απόφαση να χωρίσουν, η Μαίρη Συνατσάκη έφυγε από το σπίτι που συζούσε με το Μύρωνα Στρατή. Η σχέση τους, ήταν πολύ δυνατή, οι δυο τους πολύ αγαπημένοι και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τα προσωπικά τους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο χωρισμός της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή δεν έγινε ευρέως γνωστός όταν συνέβη, αλλά ενάμιση μήνα μετά. Όπως φαίνεται, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει στις αρχές του Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται εκτός Ελλάδας όπου και θα περάσει τις μέρες του Πάσχα, ενώ ο Μύρωνας Στρατής θα περάσει με φίλους ενδεχομένως στην Τζια.  

Ο Μύρωνας Στρατής, πριν από δύο μέρες δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία από την Τζιά στην οποία βρισκόταν, γράφοντας στη λεζάντα το αινιγματικό "Lovely 'n Lonely".

Μύρωνας Στρατής Τζια

Η τελευταία τους διαδικτυακή συνομιλία ήταν στις 23 Ιανουαρίου στο Twitter, όταν το Dancing with the Stars στο οποίο συμμετείχε η Μαίρη Συνατσάκη ήταν σε εξέλιξη. Μάλιστα, μερικές μέρες μετά, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στο "Πρωινό", όπου ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ αστείου και σοβαρού είχε προτείνει στην παρουσιάστρια να χωρίσει με τον τραγουδιστή για να... ανανεωθεί η σχέση τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR