counter

To FTHIS.GR στα παρασκήνια του Just The Two Of Us! Δείτε φωτογραφίες

To FTHIS.GR στα παρασκήνια του Just The Two Of Us! Δείτε φωτογραφίες
To FTHIS.GR στα παρασκήνια του Just The Two Of Us! Δείτε φωτογραφίες

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 3ο live του Just The Two Of Us και το FTHIS.GR βρέθηκε πίσω από τις κάμερες για να καταγράψει στιγμιότυπα από την προετοιμασία των διαγωνιζομένων αλλά και την ατμόσφαιρα του μουσικού show. Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς του πλατό, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι συμμετέχοντες δείχνουν να τις απολαμβάνουν.

Στο live της Μεγάλης Τετάρτης 16 Απριλίου αποχώρησαν η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης ενώ για ένα ακόμα βράδυ οι ερμηνείες των διαγωνιζομένων απέσπασαν ποικίλα σχόλια από την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές που σχολιάζουν μέσω twitter! H Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας μια ανοιξιάτικη τουαλέτα ήταν αποστράτουσα για ακόμα μια φορά, ενώ εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις των συμμετεχόντων και της Ρούλας Κορομηλά.

Γιάννης Αποστολάκης και Ελισάβετ Σπανού, Μίνως Θεοχάρης και Courtney Parker,Ράνια Θρασκιά και Νικόλα Καραγκιαούρης, Τέτα Καμπουρέλη και Χάρης Βαρθακούρης, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος, Ράνια Κωστάκη και Γιώργος Γιαννιάς, Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη, Κατερίνα Στανίση και Γιώργος Παράσχος, Χριστίνα Πολίτη και Στέλιος Διονυσίου, Έλενα Τσαγκρινού και Ιβάν Σβιταίλο, Μάρκος Σεφερλής και Στέλλα Καλλή στο Just The Two Of Us μέσα από τον φακό του FTHIS! Δείτε τις φωτογραφίες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR