counter

J2US: Αποχώρησαν η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης - VIDEO

Το 3ο live του Just the two of us 2 ολοκληρώθηκε, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση σε πολλούς συμμετέχοντες καθώς τα παράπονα για τα κριτήρια που ψηφίζει η κριτική επιτροπή και αλλά και τον τρόπο που διεξάγεται το παιχνίδι έδιναν και έπαιρναν.  

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στον Μάρκο Σεφερλή να επιλέγει τραγούδια που πηγαίνουν στη φωνή του και να μη μεροληπτεί, αναφερόμενος στα λόγια που είπε backstage ο ηθοποιός και του μετέφεραν, ότι το παιχνίδι είναι στημένο.

Η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς με τη σειρά τους τα έβαλαν με την επιτροπή,  λέγοντας ότι για τους ίδιους δεν υπάρχει καθώς είναι “παράφορα άδικη” στην βαθμολογία και τελικά δεν αποχώρησαν οικειοθελώς από το παιχνίδι όπως είχαν σχεδιάσει να κάνουν απόψε.

Ωστόσο τόσο η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς, όσο ο Μάρκος Σεφερλής με την Στέλλα Καλλή, ήταν από τους συμμετέχοντες που κατάφεραν να εξαφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι για ακόμη μια εβδομάδα.

Τα δύο ζευγάρια που καρδιοχτύπησαν στο τέλος περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα ήταν η Ελισάβετ Σπανού με τον Γιάννη Αποστολάκη και η Κατερίνα Στανίση με τον Γιώργο Παράσχο. Από το παιχνίδι τελικά αποχώρησε η Ελισάβετ Σπανού με τον Γιάννη Αποστολάκη οι οποίοι όπως φάνηκε δεν έπεισαν τους κριτές με την ερμηνεία τους στο- τελευταίο τους όπως αποδείχθηκε- 3ο live. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR