counter

Η εμφάνιση της Ράνιας Θρασκιά στο 3ο live του J2US: "Άλλο ένα χτύπημα για το Σαράγεβο" - VIDEO

Το ομολογουμένως δύσκολο κομμάτι "Miss Sarajevo" ερμήνευσε στο 3ο live η Ράνια Θρασκιά με coach τον Νικόλα Καραγκιαούρη, ο οποίος νωρίτερα όταν η Ράνια Θρασκιά του είπε ότι θα τραγουδήσει εκείνη το κομμάτι του Παβαρότι μέσα στο τραγούδι, ο τραγουδιστής με μια δόση χιούμορ της απάντησε: “Δυστυχώς”. 

Αμέσως μετά την ερμηνεία της Ράνιας Θρασκιά σειρά είχε η επιτροπή να σχολιάσει την εμφάνισή της. Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια συγκέντρωσε θετικά σχόλια και δεν σταμάτησε να λέει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια και ήταν υπέροχη ευκαιρία να το ακούσει με τη μαγική φωνή του Νικόλα Καραγκιούρη. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στη Ράνια Θρασκιά ότι ήταν η καλύτερή της φορά με τη Ράνια Θρασκιά να δηλώνει πολύ ευτυχισμένη όσο το έλεγε. Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε επίσης θετικά σχόλια για τη Ράνια Θρασκιά, δίνοντάς της το πρώτο της πεντάρι, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι βρήκε εξαιρετικό του tweet ενός τηλεθεατή ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter για την εμφάνιση της Ράνιας Θρασκιά: "Άλλο ένα χτύπημα για το Σαράγεβο"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR