counter

Μάικ ο Φασολάκης- Τα όνειρά μου έχουν πλάκα!

Μάικ ο Φασολάκης- Τα όνειρά μου έχουν πλάκα!
Μάικ ο Φασολάκης- Τα όνειρά μου έχουν πλάκα!

Η Μαρί Κυριακού συνάντησε το Σάββατο 12 Απριλίου τους μικρούς της φίλους στην Κρήτη, όπου πραγματοποίησε την πρώτη παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μάικ ο Φασολάκης- Τα όνειρά μου έχουν πλάκα!».

 

Η παρουσίαση έγινε στο βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» του Ηρακλείου, μέσα σε κλίμα γιορτής και παιχνιδιού. Από νωρίς στο βιβλιοπωλείο συγκεντρώθηκαν παιδιά από κάθε γωνιά της Κρήτης, όπου μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης με τον αγαπημένο τους ήρωα, τον Μάικ Φασολάκη, ενώ παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την αφήγηση από τη συγγραφέα.  Ακόμα ζωγράφισαν, φωτογραφήθηκαν και χόρεψαν με τη μασκότ του Μάικ, δημιούργησαν κατασκευές και αποτύπωσαν τη φιγούρα του αγαπημένου τους ήρωα στα πρόσωπά τους.

 

Στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν παρόντες και οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη δημιουργία του παιδικού ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων». Μέρος  των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων της Μαρί Κυριακού, προσφέρθηκαν για την ανέγερση του συγκεκριμένου ξενώνα, ο οποίος θα λειτουργεί για κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα παιδιά.

 

Η Μαρί Κυριακού, συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Συνδέσμου  και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη συγκίνησή της για το γεγονός ότι μέσα από τις πωλήσεις του βιβλίου της, θα στηριχθούν παιδιά που έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την προστασία μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR