counter

Λευκή σπαγγετάδα με μύδια

Λευκή  σπαγγετάδα με μύδια
Λευκή σπαγγετάδα με μύδια

  • Ρίχνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

  • Στο μεταξύ σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύδια, στραγγισμένα από το ζουμί τους και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Βάζουμε και τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό και λίγο αλάτι, ανακατεύουμε ζωηρά για 6-8 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.

  • Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι με την σάλτσα. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με το ροζ και το μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως, ραντίζοντας 1-2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. 

 


Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR