counter

Λιγότερος ύπνος, λιγότερο σεξ;

Λιγότερος ύπνος, λιγότερο σεξ;
Λιγότερος ύπνος, λιγότερο σεξ;

Το σεξ είναι το μυστικό του αιώνιου έρωτα;

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί μεταξύ άλλων να πλήξουν αρνητικά τις σεξουαλικές επιδόσεις την αναπαραγωγική ικανότητα, τη μυϊκή δύναμη αλλά και τη ζωτικότητα του άντρα. Η έρευνα παρουσιάστηκε στην “Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης” (JAMA).

Το 50% των γυναικών θεωρούν πιο σημαντικό να ικανοποιήσουν το σύντροφό  τους στο κρεβάτι από το να ικανοποιηθούν οι ίδιες, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. Αυτό συμπίπτει με τη γενική τάση των γυναικών να εστιάζουν στις ανάγκες των άλλων, επιπλέον θεωρούν ότι αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να πείσουν το σύντροφό τους ότι είναι καλός εραστής τονώνοντας το εγώ του.

Παρ' όλο που σήμερα γνωρίζουμε ότι ο αυνανισμός αποτελεί μέρος της σεξουαλικής ζωής και των δύο φύλων, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η αυτοϊκανοποίηση είναι φυσιολογική μόνο εφόσον δεν υπάρχει σύντροφος και δυνατότητα επαφών. Ωστόσο το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων διαψεύδει το μύθο αυτό: όπως έδειξε σχετική μελέτη, το 80% των αντρών και το 45% των γυναικών που συζούν ή έχουν σταθερή σχέση συνηθίζουν να αυτοϊκανοποιούνται.

Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο www.formamag.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR