counter

Αντηλιακά La Roche-Posay

H La Roche-Posay, με πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία, είναι η 1η μάρκα που αξιοποίησε αποκλειστικά προστατευτικά φίλτρα που προσφέρουν αποτελεσματική αντηλιακή προστασία όχι μόνο από τις ακτίνες UVB, αλλά και από τις μακρές UVA. Η διαρκής εξέλιξη των φίλτρων προστασίας αποτελεί ορόσημο για τη La Roche-Posay που διακρίνεται από αλλεπάλληλες επιστημονικές καινοτομίες στο τομέα αυτό,  με πιο πρόσφατη την  ανάπτυξη του συστήματος φίλτρων προστασίας ΜΕΧΟPLEX® που προσφέρει:

Πολύ υψηλή προστασία UVA/UVB, με χαμηλή περιεκτικότητα σε χημικά φίλτρα. Ενισχυμένη προστασία ακόμα από τις μακρές UVA: έως και 2 φορές υψηλότερη προστασία από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (SPF/PPD ≤2,5) που ευθύνονται για την γήρανση του δέρματος  και την πτώση της άμυνας του οργανισμού.

  • Ομοιόμορφη κατανομή των φίλτρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας για βέλτιστη προστασία.
  • Εξαιρετική φωτοσταθερότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.

 

Οι συνθέσεις των προϊόντων της σειράς Anthelios είναι κατάλληλες για το ευαίσθητο, ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Η αποτελεσματικότητα και η ανοχή τους αποδεικνύονται με 24 κλινικές μελέτες παγκόσμιας εμβέλειας, σε περισσότερα από 700 άτομα.

 

Εδώ και 10 χρόνια η La Roche-Posayείναι αφοσιωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Μέσω του ειδικού ιστότοπου που έχει δημιουργήσει www.myskincheck.gr και σε συνεργασία με δερματολόγους, υποστηρίζει την ‘Ελληνική Εβδομάδα Μελανώματος’ τη μοναδική καμπάνια ενημέρωσης  σχετικά με τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

 

H σειρά Anthelios Dermo-Pediatrics είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Περιέχει Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay με  καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι μινιμαλιστικά σχεδιασμένη με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά.  Τα γαλάκτωμα και το σπρέι της σειράς είναι:

 

  • Είναι υποαλλεργικά, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben.

 

  • Έχουν δοκιμαστεί σε παιδιά με ατοπία  ή πολύ ευαίσθητο δέρμα.

 

  • Τα φίλτρα προστασίας τους είναι εξαιρετικά φωτοσταθερά.

 

  • Οι συνθέσεις είναι πολύ ανθεκτικές στο νερό, την εφίδρωση και την άμμο ώστε να  αντέχουν τις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα.

 

  • Η υφή τους είναι μη λιπαρή και δεν κολλάει και δεν τρέχει στα μάτια.

 

  • Έχουν εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

 

  • Είναι κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Αυτό το γνωρίζατε;

Η σειρά Anthelios της La Roche-Posayοφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ‘αντι-ήλιος’. Μια λέξη που αποτελεί έμπνευση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και φόρο τιμής στα ευεργετικά οφέλη του ήλιου για να μπορούν τα παιδιά να  τον απολαμβάνουν με ασφάλεια. (Anthelios = Αντι-Ήλιος).

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR