counter

Πρόσωπο των media αποκαλύπτει: "Απέλυσα την κόρη μου από την δουλειά"

Συνέντευξη  στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Star “Μελέτησέ το" παραχώρησε ο σκηνοθέτης και κριτής του Just The Two Of Us, Δημήτρης Αρβανίτης. Ο Δημήτρης Αρβανίτης, μια ανατρεπτική προσωπικότητα που πάντα έχει να καταθέσει σκέψεις που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, μεταξύ άλλων και για την οικογένειά του και τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει στα παιδιά του να εργάζονται.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης δηλώνει "κέρβερος" στην δουλειά του και μάλιστα στο παρελθόν, όταν συνεργαζόταν με την κόρη του σε ένα σήριαλ δεν δίστασε λόγω της ασυνέπειάς της να την απολύσει!

Έμαθα τα παιδιά μου να δουλεύουν από μικρά όπως με έμαθαν οι γονείς μου.Στα 14 η κόρη μου ήταν σκριπτ, στα 16 βοηθός σκηνοθέτη και στα 18 όταν ήταν μαζί μου σε μια σειρά που γυριζόταν στην Σύρο  την απέλυσα από το γύρισμα γιατί άργησε να έρθει μιάμιση ώρα. Είμαι κέρβερος στην δουλειά μου. Έχω το παράδειγμα της τάξης, φροντίζω τους ηθοποιούς αλλά την γαϊδουριά και την νεοελληνική τεμπελιά δεν την μπορώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR