counter

Το παράπονο του Καπουτζίδη από τον Κωστόπουλο & η λύση των διαφορών τους στον αέρα της εκπομπής!

Καλεσμένος του Πρωινό Μou βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Priscilla η Βασίλισσα της Ερήμου" και μίλησε στην εκπομπή για την συμμετοχή του αλλά..όχι μόνο για αυτή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης άδραξε την ευκαιρία και στον αέρα της εκπομπής εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση που είχε από την εκπομπή πριν από λίγο καιρό, όταν παρουσίαζε τον ελληνικό τελικό της Eurovision. O Γιώργος Καπουτζίδης, σε αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε στους παρουσιαστές λέγοντας ότι όταν  παρουσίαζε τον τελικό και έχοντας δηλώσει εκ των προτέρων ότι δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη σε οποιαδήποτε εκπομπή πριν την μεγάλη βραδιά, το Πρωινό του Μega κατάφερε να τον πείσει να παραχωρήσει δηλώσεις και εκείνος κατ΄εξαίρεσιν, λόγω της σχέσης του με το κανάλι μίλησε στην εκπομπή. Την επόμενη μέρα ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε ότι βραδιά του ελληνικού τελικού ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολούθησε με το ζόρι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την άλλη ξεκαθάρισε ότι τα αυστηρά του σχόλια δεν είχαν να κάνουν με τους παρουσιαστές της μουσικής βραδιάς, Γιώργο Καπουτζίδη και Δέσποινα Βανδή, αλλά με την διοργάνωση που για εκείνον έμοιαζε να αδικεί το μουσικό γεγονός. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR