counter

Σία Κοσιώνη: Η προσωπική της ζωή, η "ταραχώδης" σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο & η μετεγγραφή της

Σία Κοσιώνη: Η προσωπική της ζωή, η "ταραχώδης" σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο & η μετεγγραφή της
Σία Κοσιώνη: Η προσωπική της ζωή, η "ταραχώδης" σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο & η μετεγγραφή της

Σία Κοσιώνη

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στην δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Η Σία Κοσιώνη στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα: για την φημολογούμενη μετεγγραφή της, την σύγκρισή της με την Έλλη Σταη, την "ταραχώδη" σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την προσωπική της ζωή που διαφυλάσσει όσο καλύτερα μπορεί.

Για τον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνει:

"Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Με άλλους ταίριαξα, με άλλους όχι. Δεν έχει με όλους την ίδια χημεία, ούτε ήταν όλοι έτοιμοι εξαρχής να με εμπιστευτούν. (..) Με τον Νίκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Κάνε την δουλειά που του ανατέθηκε να κάνει κι εγώ τη δική μου. Έχουν γραφτεί τέρατα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα χρόνια που είναι στον ΣΚΑΙ μεταξύ μας δεν έχει υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Τον σέβομαι κι με σέβεται. Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές αλλά αυτό θα συνιστούσε πρόβλημα μόνο αν έπρεπε να συνεργαστούμε άμεσα. Από την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει και αντικείμενο κόντρας".

Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της Μιχάλη Λεάνη αλλά δεν θέλησε να τις σχολιάσει λέγοντας:

"Είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα. Πιστεύω ότι η προσωπική ζωή είναι ένας αυστηρά ιδιωτικός χώρος.  Δεν έχω προκαλέσει ποτέ με τα προσωπικά μου. Πιστεύω ότι τα φώτα και τα φλας, όταν εισβάλλουν στη ζωή των ανθρώπων, δημιουργούν σκιές. Κάποιοι το επιλέγουν και καλά κάνουν, είναι δικαίωμα τους. Εμένα αυτό το πράγμα με ενοχλεί".

Για σενάρια μετεγγραφής της δηλώνει:

"Κάθε δίμηνο εδώ και πολλά χρόνια ακούγεται ότι φεύγω από το ΣΚΑΙ. Κάθε τόσο κάπου πάω και κάποιος παίρνει την δική μου θέση. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι όλα αυτά γράφονται και αναπαράγονται χωρίς να με πάρει κανείς τηλέφωνο, να διασταυρώσει αν είναι έτσι ή όχι. Μέχρι ότι με έχουν απολύσει έχουν γράψει, την ώρα που εγώ είμαι στον αέρα. (..) όλη αυτή η σεναριολογία είναι στο πλαίσιο του μιντιακού παιχνιδιού. Άλλες φορές είναι να χαμε να λέγαμε, άλλες φορές καλλιεργείται επειδή κάποιος εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα. Τι να κάνουμε; Εγώ υπέγραψα το καλοκαίρι το συμβόλαιό μου στο ΣΚΑΙ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και μέχρι στιγμής δεν με έχει απασχολήσει κάτι άλλο. Οι συζητήσεις που γίνονται σε άλλους σταθμούς και με αφορούν είναι κάτι διαφορετικό από το να είμαι εγώ σε επαφή με στελέχη άλλων σταθμών".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR