counter

Η Ράνια Θρασκιά αποχωρεί από το Just the two of us - VIDEO

Η Ράνια Θρασκιά αποχωρεί από το Just the two of us - VIDEO
Η Ράνια Θρασκιά αποχωρεί από το Just the two of us - VIDEO

Ράνια Θρασκιά πρόβες

Ένα βίντεο από τις πρόβες του “Just the two of us 2” ανήρτησε ο Χάρης Βαρθακούρης από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media που μας έκανε και τη ζωή πιο εύκολη καθώς εκτός από οπερατέρ λειτουργεί και ως μοντέρ.

Στο βίντεο λοιπόν, εκτός ότι αποκαλύπτει πολλές από τις στιγμές που έχουν περάσει οι διαγωνιζόμενοι στις πρόβες του “Just the two of us 2” μας δείχνει και την πρόβα που έκαναν για την αποχώρηση.

Η Ράνια Θρασκιά αποχωρεί λοιπόν και βάζει τα κλάματα καθώς δεν αντέχει την απόρριψη. Είναι τόσο πειστική που οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αλλά και οι τεχνικοί ξεσπούν σε γέλια. Η Ράνια Θρασκιά υποδύεται την υποψήφια προς αποχώρηση. Πιάνει το κεφάλι της, λυγίζει, ακουμπά στον παρτενέρ της και ξεσπά σε κλάματα.

Στο βίντεο φαίνεται πως το κλίμα στα παρασκήνια είναι παραπάνω από καλό καθώς τα γέλια και τα πειράγματα δεν έχουν τελειωμό. Στη σκηνή της αποχώρησης όλο το πλατό σύσσωμο ξεσπά σε γέλια με τη Ράνια Θρασκιά που αποχωρεί από το show.

Σε άλλη στιγμή του βίντεο φαίνεται ο Γρηγόρης Πετράκος που μαγνητοσκοπεί την πρόβα της Θεοφανίας Παπαθωμά για να την δουν μετά μαζί και να διορθώσουν τα λάθη της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR