counter

Τσακωμός on air Καινούργιου - Μουτσινά! Τί είπε η Κατερίνα για τη μητέρα του Νίκου & τον έκανε έξαλλο;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Δέστε τους” η παρέα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη παρακολουθούσε το βίντεο με τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά την αποχώρησή της από το “Just the two of us 2”. Μόλις επέστρεψαν στο πλατό για να σχολιάσουν το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και αποκάλυψε ότι πίσω από την Θεοφανία Παπαθωμά την ώρα των δηλώσεων πέρασε η μητέρα του Νίκου Μουτσινά, Φρόσω, η οποία βρέθηκε στα πλατό του “Just the two of us 2” για να παρακολουθήσει από κοντά το σόου.  

Ποιος είδε τον Νίκο Μουτσινά και δεν τον φοβήθηκε! Αμέσως μετά την αποκάλυψη ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου γιατί το είπε αυτό. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι έκανε χιούμορ αλλά αμέσως μετά της είπε με έντονο ύφος: “Θα μαλώσουμε, αλήθεια μετά από 5 χρόνια. Γιατί δεν κλείνεις αυτό το υπέροχο βαμμένο στοματάκι σου;  Δεν θέλω άλλη φορά να ξαναγίνει”.

Το λόγο πήρε η Μαρία Ηλιάκη, με τον Γιώργο Δάσκαλο οι οποίοι προσπαθούσαν να σώσουν την κατάσταση καθώς δημιουργήθηκε αμηχανία στον αέρα της εκπομπής μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Καινούργιου οι οποίοι για τα επόμενα λεπτά εξαφανίστηκαν από τα πλάνα.

Η ευθιξία του Νίκου Μουτσινά προφανώς προκλήθηκε από τα σχόλια που τον θέλουν να είναι στο Mega την επόμενη σεζόν και σίγουρα η εμφάνιση της μητέρας του Φρόσω θα δημιουργήσει εκ νέου εντυπώσεις που ο ίδιος δεν θέλει. Από την άλλη, είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει την οικογένειά του και δεν θέλει να εκτίθεται στα μέσα, παρά τον αυθορμητσιμό της μαμάς του.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR