counter

Just the 2 of Us: Η εμφάνιση της Ζέτας, η κριτική της Ρούλας & τα ντουέτα των παικτών

Το πρώτο διαγωνιστικό live show του “Just the two of us 2” ξεκίνησε με την ίδια happy διάθεση όπως την προηγούμενη φορά με τη Ζέτα Μακρυπούλια πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με άλλο look, άλλα μαλλιά, διαφορετικό φωτισμό και ένα κατακόκκινο φόρεμα που μας έφερε στο μυαλό την εικόνα της Ζέτας σε παλιότερα show.

Η κριτική επιτροπή βρισκόταν στη θέση της με τη Ρούλα Κορομηλά να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση με το λευκό της κοστούμι. Ο Δημήτρης Αρβανίτης για ακόμη μια φορά κέντρισε το ενδιαφέρον με τη στιλιστική του παρέμβαση στο look του. Φτερά, δύο ρολόγια και ένα ζωγραφισμένο tattoo στο κρανίο του όλο νόημα, ήταν όσα επέλεξε για το 2ο live του “Just the two of us 2”

Οι διαγωνιζόμενοι πανέτοιμοι να ερμηνεύσουν τα κομμάτια τους είχαν λίγο περισσότερο άγχος καθώς σε αυτό το live το κοινό θα συμμετέχει ενεργά και θα υπάρχει αποχώρηση.

Στο backstage για να εμψυχώνει και να ανακοινώνει τη βαθμολογία ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έχει εγκλιματιστεί πλήρως με το νέο του ρόλο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR