counter

Σφοδρή επίθεση Χάρη Βαρθακούρη σε Θέμο Αναστασιάδη: "Kiss my ass"

Σφοδρή επίθεση με τους χαρακτηρισμούς "χοντρός, άσχημος και Ολυμπιακός" αλλά και όχι μόνο, εξαπέλυσε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά του Θέμου Αναστασιάδη, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που του μετέφεραν πως έλαβε χώρα στην τηλεοπτική εκπομπή "Όλα τρέλα", με παρουσιαστή τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε συγκεκριμένα: "Με ενημέρωσαν ότι χθες βράδυ με έκραξαν στην εκπομπή του Θέμου. Δεν το είδα, αλλά όπως μου το μετέφεραν, λίγο-πολύ, άφησαν να εννοηθεί ότι είμαι ατάλαντος κι ότι, στην προκειμένη, το μήλο έπεσε μακρυά από τη μηλιά. Φαντάζομαι πως όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως δεν μπορώ να αντισταθώ κι επειδή "με τρώει ο κώλος μου" θα "απαντήσω" με το εξής βιντεάκιον, παρά τις έντονες αντιρρήσεις κι ενστάσεις της γυναίκας μου :)".

Στη συνέχεια, δημοσίευσε στην προσωπική σελίδα στο Facebook, το συγκεκριμένο βίντεο ως απάντηση, στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Θεοφάνους στο "Just the two of us" να λέει πολύ κολακευτικά σχόλια για το ταλέντο του Χάρη Βαρθακούρη. Αναμένουμε την απάντηση του δημοσιογράφου και των συνεργατών του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR