counter

Μαγειρεύω καλλυντικά…

Μαγειρεύω καλλυντικά…
Μαγειρεύω καλλυντικά…

Μαγειρεύω καλλυντικά…

Θέλετε να δείχνετε νεώτερη και ξεκούραστη; Θέλετε, όταν είστε κουρασμένη, να ανοίγετε τα ντουλάπια της κουζίνας και να ετοιμάζετε γρήγορα μια κρέμα αναζωογόνησης;

Αν ναι, υπάρχει το κατάλληλο βιβλίο για σας!

  • Έχετε μερικά φουντούκια και λίγο μέλι; Αρκούν για να φτιάξετε το δικό σας scrub προσώπου!

  • Βρήκατε μαγειρική σόδα και κορν φλάουρ; Ξέρετε τι μπορούν να σας δώσουν, αν τα συνδυάσετε με ελάχιστα ακόμα υλικά; Τους δικούς σας υπέροχους κόκκους για ένα αρωματικό, απολαυστικό αφρόλουτρο!

  • Μήπως σας περίσσεψε λίγη μαγιονέζα; Είναι τέλεια για μάσκα ομορφιάς!

  • Θέλετε να ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο ή τον βήχα; Ψάξτε τα σακουλάκια με τα αποξηραμένα βότανα.

 

Όχι, δεν χρειάζεστε σπουδές χημείας, ούτε να είστε αισθητικός, ούτε φυσικά να διαθέτετε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο! Όλα γίνονται με απλά βήματα και με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας ή με κάποια που μπορείτε εύκολα να βρείτε!

Μάσκες και ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος, serum με αντιγηραντικές ιδιότητες, σαμπουάν μπύρας ή με βότανα, αρωματικά σαπούνια, αντηλιακά για ασφαλές μαύρισμα, κολόνιες, κρέμες κατά των ραγάδων, αγνές βρεφικές κρέμες, after shave lotion, δεκάδες ακόμα καλλυντικά αλλά και μείγματα για την αντιμετώπιση γνωστών παθήσεων…

Μίας ολοκληρωμένης σειράς φροντίδας, που προέρχεται… από τα ντουλάπια κάθε σπιτικού!

 

Σχετικά με την Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου:

Η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου, μετά από πολυετείς σπουδές πάνω στην Κοσμετολογία και την Αρωματοθεραπεία, έπειτα από δοκιμές και πειραματισμούς χρόνων, συγκέντρωσε μερικές από τις αγαπημένες της φυσικές συνταγές ομορφιάς και περιποίησης σώματος και τις μοιράζεται με όλους όσοι θέλουν να μάθουν πώς να… μαγειρεύουν τα δικά τους καλλυντικά!

Όλα φρέσκα, φτιαγμένα από εσάς, με τα υλικά που εσείς επιλέγετε, με τα αρώματα που εσείς αγαπάτε, με την επιμέλεια και την προσοχή που εσείς προσφέρετε σε κάθε δημιουργία σας!

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR