counter

Μαρία Ηλιάκη: "Η Ναταλία πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου"

Καλεσμένη στο ¨Πρωινό mou” ήταν την Παρασκευή 4 Απριλίου η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

H Nαταλία Γερμανού τοποθετήθηκε και στην δήλωση του Μάνου Ιωάννου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 3 Απριλίου. Ο Μάνος Ιωάννου είχε δηλώσει ότι αν προχωρούσε σε γάμο "θα μετρούσε για εκείνον η διαφορά ηλικίας". Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε χαρακτηριστικά στο Πρωινό MOU μια μέρα μετά: "Τα είπε πολύ σωστά ο Μάνος. Συμφωνούμε σε πολλά θέματα συντροφικότητας και συμβίωσης. Αλλιώς δεν θα 'μασταν μαζί. Είμαστε μαζί 9 μήνες."

Οι παρουσιαστές της εκπομπής "Δεστε τους" σχολιάσαν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη είπε χαρακτηριστικά, χαριτολογώντας: «Πιστεύω ότι τον πάει για σχόλασμα.Γιατί είπε ότι είναι μαζί πάρα πολύ καιρό και μετά μας είπε ότι είναι μαζί 9 μήνες. Αν το 9 μήνες είναι ο πολύς καιρός της Ναταλίας, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έτσι όπως το είπε είναι σαν να είναι μαζί δύο χρόνια."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR