counter

Το FTHIS.GR στο MadWalk! H Τζένη Μπαλατσινού στην πασαρέλα, η Δούκισσα τραγούδησε & ο Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε τακούνια!

Το FTHIS.GR στο  MadWalk! H Τζένη Μπαλατσινού στην πασαρέλα, η Δούκισσα τραγούδησε & ο Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε τακούνια!
Το FTHIS.GR στο MadWalk! H Τζένη Μπαλατσινού στην πασαρέλα, η Δούκισσα τραγούδησε & ο Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε τακούνια!

To 4o MadWalk είναι γεγονός και το FTHIS.GR βρέθηκε στο event καταγράφοντας τις λαμπερές παρουσίες που κατέκλυσαν το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Μetropolitan Expo, το βράδυ της Πέμπτης 3 Απριλίου. Για ακόμα μια χρονιά το ΜadWalk έφερε θέαμα και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους που συνέρρεαν από νωρίς στον χώρο διεξαγωγής του event. Η Μαίρη Συνατσάκη ως οικοδέσποινα της βραδιάς υποδέχτηκε το πλήθος καλλιτεχνών που τίμησε για τέταρτη χρονιά τον θεσμό που ενώνει την μόδα με την μουσική. Έλληνες πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες του ενώ εκπρόσωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του τραγουδιού τις πλαισίωσαν.

Οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να μην είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βραδιάς: η Τζένη Μπαλατσινού περπάτησε και πάλι στην πασαρέλα, η Δούκισσα Νομικού έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε διασκευασμένη επιτυχία της Britney Spears και ο πάντα ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε σε τακούνια και εξέπληξε!

Demy, Κάτια Ζυγούλη, Θέμης Γεωργαντάς, Λάκης Γαβαλάς και Καλλιόπη είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έδωσαν το "παρών".

Δείτε φωτογραφίες από το fashion music event!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR