counter

Positive Midnight Sessions

Positive Midnight Sessions
Positive Midnight Sessions

Positive Midnight Sessions

Η Amita Motion παρουσιάζει για πρώτη φορά  ένα νέο μουσικό concept, το Positive Midnight Sessions και προσκαλεί τους fans της να ζήσουν από κοντά την πιο Θετική Μεταμεσονύκτια Εμπειρία.

 

Το Positive Midnight Sessions είναι γεγονός και προσφέρει 3 μεταμεσονύχτιες exclusive συναυλίες, καθώς μόνο τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στο tab του “Positive Midnight Sessions" στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion/app_673389959374551), μπορούν να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να δουν Live τις πιο exclusive συναυλίες! Η έναρξη κάθε συναυλίας είναι πάντα τα μεσάνυχτα, γιατί η θετική ενέργεια δε σταματά ποτέ!

Positive Midnight Sessions 

Ο χώρος όπου θα πραγματοποιείται το live θα ανακοινώνεται μόνο στους νικητές λίγες ημέρες πριν την έναρξη της συναυλίας! Τα Positive Midnight Sessions πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικές πόλεις, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα με 3 ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

 

Το πρώτο Positive Midnight Session πραγματοποιείται στις 4 Απριλίου στα Ιωάννινα με τους Imam Baildi.  Aκολουθεί το δεύτερο Positive Midnight Session που πραγματοποιείται στις 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ η Μεταμεσονύχτια Θετική Ενέργεια ολοκληρώνεται με μια exclusive συναυλία στην Πάτρα στις 28 Ιουνίου με τον Κωστή Μαραβέγια.

 Positive Midnight Sessions

Οι συναυλίες θα προβάλλονται επίσης μέσω live streaming στο επίσημο YouTube κανάλι της Amita Motion! Stay tuned στην σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion) και σύντομα θα σας αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα επόμενα Postitive Midnight Sessions! Positive Midnight Sessions. H νέα Μεταμεσονύχτια Θετική Εμπειρία που θα γίνει θεσμός!

 

Λίγα Λόγια για την Amita Motion:

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά αποτελεί, δικαιολογημένα, τον επίσημο χυμό των νέων, καθώς εκτός από τη μοναδική του γεύση, τις διατροφικές του αξίες και την ενέργεια που  προσφέρει στον οργανισμό, συνδυάζει και  την ασύγκριτη απόλαυση. Η Amita Motion έχει αλλάξει τελείως, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές τον χυμό.

Positive Midnight Sessions

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR