counter

Ο Νίκος Μουρατίδης "στολίζει" τη Ρούλα Κορομηλά: "Μωρή..."

Ο Νίκος Μουρατίδης "στολίζει" τη Ρούλα Κορομηλά: "Μωρή..."
Ο Νίκος Μουρατίδης "στολίζει" τη Ρούλα Κορομηλά: "Μωρή..."

Ρούλα Κορομηλά - Νίκος Μουρατίδης

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση αλλά δεν ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη που είχε αντίθετη άποψη.

Ο αυστηρός κριτής των ριάλιτι, με το που άκουσε ότι η Ρούλα Κορομηλά θα κάνει την κριτή στο Just the two of us, ανέβασε στο facebook το ακόλουθο post και είναι βέβαιο ότι η Ρούλα όταν το δει δεν θα χαρεί...

"Διαβάζω ότι όλη η Ελλάδα περιμένει απόψε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Από πού επιστρέφει; Είχε πάει κάπου; Και είναι σίγουρο ότι όλη η Ελλάδα την περιμένει αυτήν την επιστροφή; Ναι απαντούν μ' ένα στόμα μια φωνή όλες οι μικρές μεσημεριανατζούδες που τις μεγάλωσε και τις γαλούχησε ή μόρφωση, η ευφυΐα, και η αισθητική της. Εν ολίγοις ξεκινάει απόψε το Just the 2 of us με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η Κορομηλά απλά και ταπεινά θα κρίνει πως τραγούδησαν και αν ήταν σωστοί στο τόνο τους οι διαγωνιζόμενοι! Μωρή θα τρελαθούμε όλοι μαζί; Αυτή – και στην συνέχεια και όλες οι υπόλοιπες όλες ανεξαιρέτως που έφερναν στις εκπομπές τους διάφορους φάλτσους και ούρλιαζαν –και ουρλιάζουν- χειροκροτώντας ΜΠΡΑΒοοοοοοοοο ! Αυτές που χειροκροτούν το φάλτσο.... Θα κρίνουν;;;"

Στο παρελθόν βέβαια, το 2003, ο Νίκος Μουρατίδης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά για να διαφημίσει το βιβλίο του. Μέχρι που μαγείρεψε κι όλας. Βέβαια λίγο καιρό αργότερα επί εποχής Greek Idol, την είπε 60άρα και ότι το φώτοσοπ στην περίπτωσή της κάνει θαύματα.

Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR