counter

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Βαγγέλης Μητρογιάννης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Βαγγέλης Μητρογιάννης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Βαγγέλης Μητρογιάννης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο

“Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δύο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί, γιατί το αξίζει. Θα βρει τον δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία”.

Με αυτή τη δήλωση στην ιστοσελίδα tribune.gr ο 59χρονος επιχειρηματίας ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τους φίλους και τις οικογένειές τους, αλλά ακόμη και την ίδια που ενημερώθηκε από δημοσιογράφους για την κίνηση του εν διαστάσει συζύγου της.

Στην πραγματικότητα ο στενός κύκλος του ζευγαριού γνώριζε εδώ και καιρό πως η σχέση τους είχε ουσιαστικά τελειώσει, αν και όλοι σχεδόν προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να τους βοηθήσουν να σώσουν τον γάμο τους. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους είχε γίνει στο πάρτι γενεθλίων του κουμπάρου τους Γιώργου Μαζωνάκη στις 4 Μαρτίου, αν και εκείνο το βράδυ ελάχιστοι είχαν προσέξει πως είχαν φτάσει και είχαν αναχωρήσει χωριστά. “Ήδη από τότε η Αλεξάνδρα είχε κάνει αίτηση διαζυγίου, εκείνος όμως δεν είχε υπογράψει, ούτε το έχει κάνει μέχρι σήμερα” λέει κοινή τους φίλη.

“Είχαν παντρευτεί για να κάνουν παιδί, ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο” αποκαλύπτει φίλος του πρώην ζευγαριού. “Αν και έκαναν προσπάθειες, δεν τα κατάφεραν όμως και αυτό σίγουρα τους απομάκρυνε. Την ίδια περίοδο, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο επιχειρηματίας εξαιτίας της κρίσης επιβάρυναν το κλίμα ανάμεσά τους. Και οι δυο όμως δεν μιλούσαν ποτέ με λεπτομέρειες για αυτά τα δύο θέματα, ήταν πολύ διακριτικοί και αξιοπρεπείς” συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 439

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR