counter

Shopping BrandsGalaxy με δωρεάν έξοδα αποστολή

Shopping BrandsGalaxy με δωρεάν έξοδα αποστολή
Shopping BrandsGalaxy με δωρεάν έξοδα αποστολή

BrandsGalaxy

Η brandsGalaxy κάνει σήμερα την εμπειρία του shopping ακόμα πιο συναρπαστική: μηδενίζει τα έξοδα αποστολής σε αγορές άνω των 80€ και για αγορές μικρότερης αξίας, μειώνει τη minimum χρέωση μεταφορικών κατά 20%!

 

Η brandsGalaxy ξεκίνησε πριν 3 χρόνια ως μια πρωτοποριακή επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προφέροντας επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι, σε τιμές έως και 80% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σήμερα η brandsGalaxy είναι το 1ο Private Shopping Club στην Ελλάδα και συνεχίζει δυναμικά, προσφέροντας περισσότερες ξεχωριστές προτάσεις και καινοτόμες ιδέες.

 

Στο ανανεωμένο site της brandsGalaxy www.brandsGalaxy.gr καθημερινά περισσότερα από 100 νέα προϊόντα εμπλουτίζουν τον ηλεκτρονικό κατάλογο, που πλέον αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο fashion & design e-shop της Ελλάδας, με δεκάδες χιλιάδες πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους 24 ώρες το 24ωρο!

 

Ο Γενικός Διευθυντής της brandsGalaxy.gr, Μάκης Θέμελης, σχετικά με τη μείωση των εξόδων αποστολής, αναφέρει μεταξύ άλλων: «με τη συνολική μείωση του κόστους αποστολής στις αγορές, επιβεβαιώνεται και αναπτύσσεται η πελατο-κεντρική στρατηγική της brandsGalaxy, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στα μέλη της, να αποκτούν αγαπημένα επώνυμα προϊόντα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR