counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι λέει για την πρεμιέρα του "Just the Two of Us" και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Πρωινό

Δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha "Ηappy Day” παραχώρησε η παρουσιάστρια του Just The Two Of Us, Ζέτα Μακρυπούλια, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του μουσικού show το βράδυ της Τετάρτης 2 Απριλίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων  και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες της πρεμιέρας. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Ζέτα Μακρυπούλια "γιατί είναι επτασφράγιστο μυστικό οι κριτές» εκείνη απάντησε: "Άρα δεν είναι κάτι επίσημο. Κάναμε συζητήσεις και είπαμε να κρατήσουμε εκπλήξεις."

Για την συνεργασία της με την Ρούλα Κορομήλα που όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή στο Just The Two Of Us η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: "Ξεκίνησα με την Ρούλα, δουλεύοντας δίπλα της, ήμουν μικρή και δεν ήξερα καλά καλά τι θέλω να κάνω. Θυμάμαι ότι την χάζευα. Την κοιτούσα ξέροντας ότι ήταν μια γυναίκα να κάνει καλά την δουλειά της, πρωτοπόρος."

Η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ακόμα ότι δεν θα την δούμε να τραγουδά στην πρεμιέρα του Just The Two of Us, όπως πολλοί περίμεναν."Στην πρεμιέρα δεν θα τραγουδήσω. Είναι τόσα πράγματα που έχω στο μυαλό μου και τόσοι οι καλλιτέχνες που είναι εδώ για να ακούσετε, που δεν έχει σημασία."

Όσο για το ότι θεωρείται φαβορί για την παρουσίαση του Πρωινού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν εκείνη απαντά: «Αυτό το θέλουν τα έντυπα, μη μου βάζετε λόγια.Θεωρώ άκομψο να ακούγεται ότι θα κάνω το πρωινό αλλά δεν το προκαλώ. Εγώ θεωρώ άκομψο γενικά να κάνουμε αυτή την κουβέντα από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που είναι καλοί στο Πρωινό.

Τέλος, η παρουσιάστρια του Just The Two Of Us μίλησε και για τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά και τις φήμες που τον θέλουν συμπαρουσιαστή της στο Πρωινό Μοu την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν : Με τον Νίκο, η φιλία μου αρκεί και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν τα φέρει η ζωή έτσι ώστε να γίνει πρόταση που θα μας αρέσει και ξέρουμε θα μας ταιριάξει, θα το τολμήσουμε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR