counter

Η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου σε όσα λέγονται για την εγκυμοσύνη της Αγγελική Ηλιάδη

Η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου σε όσα λέγονται για την εγκυμοσύνη της Αγγελική Ηλιάδη
Η απάντηση του Σάββα Γκέντσογλου σε όσα λέγονται για την εγκυμοσύνη της Αγγελική Ηλιάδη

Γκέντσογλου απάντηση

Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη καθώς έγινε γνωστή ότι η τραγουδίστρια κυοφορεί το παιδί του νεαρού ποδοσφαιριστή και διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το γεγονός αυτό έχει χαροποιήσει απίστευτα το ζευγάρι που δε σταματάει να επισημαίνει με τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο ευλογημένοι νιώθουν και πόσο ευτυχισμένοι που θα γίνουν γονείς. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και από τις πλευρές των συγγενών τους που τόσο η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου όσο και η πρώην κουνιάδα και πρώην πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη έχουν ήδη μιλήσει με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το συμβάν.

Μέσα από την εκπομπή Μελέτησε το και το ρεπορτάζ της ομάδας της Ελεονώρας Μελέτη ακούστηκαν τηλεφωνικές επικοινωνίες και από τις δυο πλευρές που δεν ενθαρρύνουν την εγκυμοσύνη και τη σχέση της Αγγελική Ηλιάδη και του συντρόφου της που σύντομα θα γίνει πατέρας.

Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν έχει βγει να κάνει καμία δήλωση. Ωστόσο, απάντησε με τον τρόπο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μια φωτογραφία με ένα τεράστιο γορίλλα ο οποίος κάθεται άνετος και αραχτός κατάχαμα με ύφος αδιαφορίας, κοσμεί τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο instagram. Χαρακτηριστικό είναι πως ο γορίλλας έχει τεράστια γεννητικά όργανα, τα οποία είναι εμφανή στη φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ακούει και μάλιστα έχει και τη στήριξη των followers του που του γράφουν τα πιο θετικά σχόλια. 

Σάββας Γκέντσογλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR