counter

Αναβάλλεται το "Τσαντίρι" λόγω της κατάστασης της υγείας του Λάκη Λαζόπουλου

Αναβάλλεται το "Τσαντίρι" λόγω της κατάστασης της υγείας του Λάκη Λαζόπουλου
Αναβάλλεται το "Τσαντίρι" λόγω της κατάστασης της υγείας του Λάκη Λαζόπουλου

Λάκης Λαζόπουλος

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ο Λάκης Λαζόπουλος από τη Δευτέρα 24 Μαρτίου. Ο ηθοποιός μετά από ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη λόγω παραστάσεων, ένιωσε αδιαθεσία, ανέβασε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη για να προετοιμάσει το Τσαντίρι για την 1η Απριλίου που θα έβγαινε από τη Μυτιλήνη. Το “Τσαντίρι” όμως αναβάλλεται λόγω της κατάστασης της υγείας του ηθοποιού καθώς δεν έχει πάρει εξιτήριο από την  ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται.  

Ο πυρετός του Λάκη Λαζόπουλου δεν έπεφτε, με αποτέλεσμα να παραμείνει κι άλλο στην ιδιωτική κλινική γι να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι ο ηθοποιός είναι καλά και έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Μελέτησε το, ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 28 Μαρτίου. Ο ίδιος έχει δυσαρεστηθεί που αναβλήθηκε το Τσαντίρι και που δεν είναι πιστός στο ραντεβού του με τη Μυτιλήνη. Έτσι λοιπόν, το Τσαντίρι θα βγει ζωντανά στις 8 Απριλίου και όχι την 1η Απριλίου όπως ήταν προγραμματισμένο.  

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR