counter

Η "σπόντα" της Κατερίνας Καινούργιου. Τι "τρέχει" με την Μαρία Ηλιάκη;

Τι τρέχει μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου – Μαρίας Ηλιάκη;

Μέσα από την συνέντευξή της στο περιοδικό ΟK! η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την τηλεόραση εκφράζοντας παράλληλα την θέση της απέναντι σε όσους θεωρούν τηλεοπτική καταξίωση την παρουσίαση μιας πρωινής εκπομπής. Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου λες το πρωινό σαν να είναι το μεγάλο δέλεαρ. Δεν θέλω να κάνω ντε και καλά πρωινό. Δεν μου αρέσει καθόλου που βγαίνουν όλοι και λένε ότι θέλουν να κάνουν πρωινό και το θεωρούν και καταξίωση. Εγώ κάνω απογευματινό, καθημερινό και κάνουμε επιτυχία μαζί ε άλλους τρεις ανθρώπους.»

Στον αντίποδα βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, που σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά είχε εκφράσει την επιθυμία της να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή. Έτσι η νέα δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου που έρχεται σε αντιπαραβολή με τα λεγόμενα της Μαρίας Ηλιάκη δείχνει ότι οι παρουσιάστριες δείχνουν να έχουν διαφορετικά τηλεοπτικά θέλω, ακόμα κι αν μοιράζονται την παρουσίαση στην ίδια εκπομπή.

Η εκπομπή «Μελέτησέ το» μέσα από το ρεπορτάζ της το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Μαρτίου παραθέτοντας τις δύο πλευρές μίλησε για μια νέα τηλεοπτική κόντρα αφού εξέλαβε την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ως «σπόντα» προς την συμπαρουσιάστριά της.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής στο VIDEO.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR