counter

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε την αποκάλυψη! Παντρεύονται Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς;

Γιώργος Λιάγκας Ηλιας Κρασσάς Βίκυ Καγιά

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την σχέση της με τον Ηλία Κρασσά όπως δημοσιεύονται στο περιοδικό Ηello, σε συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη, συζήτηση άνοιξε στο πάνελ του Πρωινού, το πρωί της 25ης Μαρτίου. "Σε έναν άνδρα με μαγνητίζουν τα καθαρά του μάτια, το έξυπνο βλέμμα του και τα χέρια του και ο Ηλίας τα διαθέτει όλα αυτά. Δεν κρύβομαι με τον Ηλία, περνάμε πολύ καλά» δηλώνει η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Λιάγκας ορμώμενος από αυτά της τα λόγια έκανε την αποκάλυψη:

" Τώρα θα δώσω μια πληροφορία. Μαθαίνω ότι έχει γίνει πρόταση γάμου από τον κύριο Κρασσά. Τις πληροφορίες τις καλές όπως ξέρετε κύριοι συνάδερφοι, εγώ τις φέρνω στην εκπομπή όχι η Σάσα Σταμάτη."

Η Φαίη Σκορδά παρενέβη λέγοντας:«Σε μας είχε πει η Καγιά πριν από 4 μήνες ότι αν τύχει, με χαρά θα έκανε άλλο γάμο.» Ο Γιώργος Λιάγκας τότε πρόσθεσε: «Τώρα όμως έχουν περάσει τέσσερις μήνες. Προχωράει η σχέση, μπορεί να επισπεύδεται το μυστήριο.Τι άλλο να πω;»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, το επόμενο βήμα στην σχέση του ζευγαριού έχει γίνει. Το μέλλον θα δείξει την εξέλιξη της σχέσης τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR