counter

Βέρα Μπούφη: "Ρωτήστε τον Ρέμο γιατί δεν με επέλεξε"

Στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Star "Μελέτησέ το" παραχώρησε η Βέρα Μπούφη. Η τραγουδίστρια και ανιψιά της Άννας Βίσση δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο τελευταίο διαγωνιστικό στάδιο του The Voice, τα live. Στο battle που προβλήθηκε την Παρασκευή 21 Μαρτίου, η Βέρα Μπούφη δεν κατάφερε να επικρατήσει στην αναμέτρησή της με την συμμετέχουσα στο talent show Φανή Τσελέπη και αποχώρησε. Η εκπομπή "Μελέτησέ το" εντόπισε την Βέρα Μπούφη και εκείνη παραχώρησε μίνι συνέντευξη μιλώντας για την συμμετοχή της στο talent show.

“H εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα πάρα πολλά πράγματα. Ήταν ένα ωραίο battle που θα με βοηθήσει στα βήματα που θα κάνω μετά. Λυπήθηκα που αποχώρησα τόσο εγώ, όσο και άλλα παιδιά αλλά μέσα από όλο αυτό βγήκε κάτι καλό.»

Όσο για την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να μην την επιλέξει εκείνη δηλώνει:

"Ο καθένας κρίνει με βάση αυτά που πιστεύει, ήμουν όντως καλή, απέδωσα όσο μπορούσα καλύτερα. Θα κρατήσω αυτά που πήρα από το The Voice, δεν μετάνιωσα. Είναι καθαρά υποκειμενικό τι θα αποφάσιζε ο Αντώνης. (..) Εκείνος μπορεί να απαντήσει καλύτερα γιατί δεν με επέλεξε."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR