counter

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση!

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση!
Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση!

Είναι ζευγάρι στη ζωή και θα συμμετέχουν και στο “Just the two of us 2” που αναμένεται να κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν φίλοι και κατέληξαν ζευγάρι. Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων μίλησαν και για τις πρώην σχέσεις του αλλά και τις επαφές μου έχουν σήμερα μαζί τους. Ο Δημήτρης Μακαλιάς υπήρξε ζευγάρι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Δημήτρη, παρόλο που έχεις χωρίσει από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, σας έχω δει μαζί σε φωτογραφίες από κοινές σας εμφανίσεις με τον Πάνο Βλάχο, με τον οποίο έχει σχέση τώρα. Έχουμε βγει πολλές φορές με την Αντιγόνη και ήταν στην παρέα μας ο Πάνος και η Ιωάννα. Αλλά γιατί σου κάνει εντύπωση; Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε η προοπτική να δουλέψουμε μαζί με την Ιωάννα και τον Πάνο.

Αντιγόνη, εσύ εξακολουθείς να έχεις επικοινωνία με τον Σωτήρη Καλυβάτση; Εννοείται ότι μιλάμε και τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως με αγαπάει και εκείνος. Είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.

Δημήτρη, έχεις δηλώσει ότι θέλεις γίνεις πατέρας τώρα που είσαι νέος και έχεις αντοχές. Πάντα μου άρεσε η ιδέα να γίνω πατέρας σε νεαρή ηλικία. Στην πορεία μού πέρασε λίγο, γιατί δούλευα πολλές ώρες και ανακάλυψα τις χαρές της ανεξάρτητης ζωής, αλλά όσο μεγαλώνω ανακαλύπτω ότι το έχω περισσότερο ανάγκη από ό,τι ίσως το είχα στο παρελθόν. Θεωρώ ότι στα 33 μου είμαι πια σε ηλικία που πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνω πατέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK! 437

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR