counter

Πέτρος Κωστόπουλος: Απάντησε στον Δήμο Βερύκιο για το εάν έχει πάει φαντάρος

Το πρωί της Τρίτης 18 Μαρτίου, η πρωινή εκπομπή του Alpha “Happy Day” συνδέθηκε ζωντανά με την ραδιοφωνική εκπομπή του Δήμου Bερύκιου και εκείνος αναφερόμενος για μια ακόμα φορά στον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: "Έχω κάτι φίλες καρακάξες που με ρωτούν “ρώτα τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει πάει φαντάρος” κι αν ναι που;."

Ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της Τετάρτης 19 Μαρτίου, έχοντας καλεσμένη του στο στούντιο την Σταματίνα Τσιμτσιλή «έλυσε» την απορία του Δήμου Βερύκιου για τον αν έχει πάει ή όχι φαντάρος μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπηρέτησα 24-26 μήνες στην 112η πτέρυγα μάχης στην Τρίπολη, το Σεπτέμβριο του 1984. (…) Ήμουν ο καλύτερος σκοπευτής.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη λέγοντας ότι "σηκώνει λευκή σημαία στην μεταξύ τους κόντρα για αυτό και φόρεσε στην εμφάνισή της στην εκπομπή λευκό πουκάμισο" και ότι «ήρθε η ώρα να τελειώσει όλο αυτό όμορφα και γλύκα". Ο Πέτρος Κωστόπουλος τότε δήλωσε: «Εγώ φαίνεται όταν μου αρέσει κάποιος ή δεν μου αρέσει. Εγώ μιλάω γενικά. Αν μου αρέσει κάποιος θέλω να τον έχω φιλοξενούμενο. Αν δεν μου αρέσει»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR