counter

Mαρία Μπεκατώρου: "Τώρα δείχνω πιο μικρή απ' ό,τι στα 25 μου!"

Mαρία Μπεκατώρου: "Τώρα δείχνω πιο μικρή απ' ό,τι στα 25 μου!"
Mαρία Μπεκατώρου: "Τώρα δείχνω πιο μικρή απ' ό,τι στα 25 μου!"

Μαρία Μπεκατώρου

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία Μπεκατώρου, παρουσιάστρια των "Καρντάσιανς" και του "Your Face Sounds Familiar", διανύει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές φάσεις της ζωής της και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην ανανεωμένη εμφάνισή της. Στην συνέντευξή της, η Μαρία Μπεκατώρου, μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την σχέση που έχει με τον χρόνο και το αν έχει προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις.

Πώς τα πας με το χρόνο; "Τα πάω καλά μαζί του, γιατί και αυτός νομίζω τα πάει καλά με εμένα. Βέβαια, φέτος, που έκλεισα τα 40, ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα, ένιωσα ότι μεγαλώνω, ότι τα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω. Από την άλλη, μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά εγώ νιώθω και δείχνω πολύ μικρότερη. Μη σου πω ότι τώρα δείχνω πιο μικρή από ό,τι στα 25-27."

Φέτος φαίνεσαι πιο ανανεωμένη από ποτέ, σε ύποπτο βαθμό...: "Σοβαρολογείς; Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Κάνω μόνο αυτό που κάνω κάθε χρόνο. Ένα απλό botox και τίποτα άλλο. Άσχετα που όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι μεγαλύτερη. Ειδικά φέτος."

Θα έκανες κάποια πλαστική επέμβαση; "Όχι. Αλλά επειδή είμαι εναντίον. Ίσα, ίσα, που πιστεύω πως αν κάτι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα με την εμφάνισή σου, καλό είναι να το αλλάζεις. Απλά φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι. Δεν ξέρω, βέβαια, πώς θα εξελιχθεί η πλαστική χειρουργική, αλλά τώρα δεν μπορώ να τολμήσω."

Μαρία Μπεκατώρου

 Πηγή: Like!                                    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR